maanantai 2. kesäkuuta 2014

Kesäkuntoon?

Kappas. Sehän on vierähtäny reilu kuukausi edellisestä vuodatuksesta? No onpa tässä ollu paljon aktiviteettiakin, ehkä kirjoittelu on ollu sitten pienemmällä prioriteetilla.

Sen verran heti alkuun, että yhtä paljon kuin on ollut aktiviteettia, niin muutoksiakin on tapahtunut. Kevään sairastelut on nyt saatu aika hyvin vain huonoiksi muistoiksi takaraivoon ja eteenpäin mennään. Tää kesäaikahan on todella hyvä sauma siihen liian laardin poistamiseen kropasta. Hedelmät maistuu, vettä pitää nauttia muutenkin runsaasti ja mielialakin on hiukan pirteämpi. Sehän on selvä että paino putoaa ja turvotus laskee, joten posketkin kapenee samaa tahtia. Eipä se mitään, näyttääpä taas alaikäiseltä, vaikkei baarien oville tule tunkeiltuakaan...

Nyt siis sitä rasvanpolttoa ja kevyempää evästelyä aloiteltu, saa nähdä tuleeko tuloksia. Nälkä on hieman useammin vieraana, mutta hyvä se on välillä vähän kiusata itseäänkin! Jätskin syöntiäkin on pitänyt ruveta pohtimaan uudestaan, on nimittäin semmosia paketteja että tunnin saa hikoilla aika reilusti että saa moisen tikun poltettua... parempi siis jättää pois tai ainakin vähän tarkemmin katsoa minkä jäden sieltä pakksesta nappaa.

Testasin muuten tuossa välillä Self:n prostskuja, ei voi edes puhua samana päivänä verrattuna Mannisen HydroISO:on... jälkimmäinen on nimittäin oikeesti huippulaatua. Aminohappovalmisteiden kanssa myös sama juttu, mutta onpahan tullut kokeiltua.

Treenien osalta on tullu sen verran jatkuvaa kehitystä, että selkä on ok ja liikkeitä pystyy tekemään suht hyvin. Jalatkin saaneet koko ajan enemmän treeniä ja aloitin nyt tekemään myös olkapäät erikseen, aiemmin arvellut niidenkin saavan osansa esim. rinta- ja selkätreeneissä, mutta nyt teen ainakin pari kertaa viikossa erikseen. Saa nähdä miten vaikuttaa, ainakin tuntuma on hyvä ja liikkeet menee sinne mihin pitääkin.

Nyt pitääkin lähteä hakemaan pakettia postista ja kaupasta jotain hyvää ja kevyttä. Niin ja Pepsiä. :P


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti